1 Juni Val di Fassa

10 dagars MC resa till Val di Fassa

Vill du uppleva fantastiska vägar och underbara berg på din egen motorcykel men inte känner för att köra ända dit? Häng i så fall med på Lasse Franklins mc-resa till Val di Fassa. Man åker bekvämt i mini-buss med hojarna på släp efter. Resan utgår i från Stockholm men det finns möjlighet att ansluta efter vägen ner genom Sverige. Vi åker nattfärja mellan Trelleborg och Rosstock.

Val di Fassa är en vacker dal som ligger i norra Italien, vid foten av de mäktiga Dolomiterna. En känd ort i dalen är Canazei. Vi kommer att bo på Hotel Ciamol i en liten by som heter Fontanazzo di Fassa. Hotellet är ett trevligt familjeägt hotell med en spa-avdelning där vi kan slappna av efter turerna.

Turerna kommer att gå i den norra delen av Italien med fantastiska utsikter och underbara vägar. Vi kommer att besöka några av de kända ställen som finns i den delen av Italien. Cortina, Val Gardena, Passo Sella, Vipiteno  och kanske att vi även besöker Bolzano o tittar på Snömannen, Özti. Men framför allt kommer vi att köra på helt otroligt roliga och underbara vägar.

För mer info, besök http://vandraialperna.se

Eller hör av dig till:

Konsultfirma Lasse Franklin

E-mail: info@vandraialperna.se

Tel: +46 70 577 17 63

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*